Een dagje rustig aan

Door Klaas & Nanda Knobbe - A long time ago

13 juni 2013

Lekker geslapen. Toch eerder wakker dan normaal. We moeten nog wennen aan de Amerikkaanse tijd, maar dat komt wel. We worden verwend met een American Breakfast! Je kunt het ruiken….mmm….

heerlijk. Hier zijn foto’s van, erg lekker. Dank je Iet!

Gister hebben we een snelle ronde door het huis gedaan, dat doen we vandaag nog eens over. De laatste keer dat we hier waren was het huis nog in aanbouw, nu is het volledig ingericht. Een prachtig huis met veel comfort, anders dan de Nederlandse huizen. Vooral op Ietje haar mooie inloopkast ben ik helemaal verkikkerd. In Nederland is er een bierreclame van. De vroeu een inloopkast met allemaal schoenen en de man een koeling met allemaal bier. Dit is Johannes zeker even ontgaan met de bouw.

De temperatuur moeten we beslist aan wennen, van het frisse Nederland naar het warme Texas. Ze geven de temperatuur hier aan in Fahrenheit dus geeft dat wat verwarring. Maar we halen de dertig graden Celsius makkelijk. Heel rustig op het terras zitten en regelmatig in het zwembad een rondje maken, het is echt vakantie. Heerlijk relaxed. We maken ’s morgens een tocht door het land en verbazen ons over de enorme ruimte. Johannes heeft voor de lol nog wat koeien waar de kalfjes gewoon bij lopen. Een prachtig gezicht. Ook twee ezels…….volgens Ietje heeft ze er drie….maar daar verschillen de meningen over.

Een zwembad op eigen grond is niet wat wij gewend zijn, maar het is wel luxe. Zo springen we er even in. En tot laat in de avond in een hemdje op het terras zitten! Dit is genieten!

Reacties

Sjoukje.boersmaluinenburg@gmail.com A long time ago

Zo te zien genieten jullie.

Fedde & Teatske A long time ago

Dat 'American Breakfast' ziet er érg lekker en luxe uit! Ietje heeft het maar weer goed voor elkaar zo te zien!

Dus daar tropische temperaturen?! Hier 'storm' dus geniet er maar van, wat zullen jullie bruin terug komen :-)

Beide al even gezwommen?? Groetjes aan de Amerikano's! ;-) en genietse daar!!

Bertha A long time ago

Hoi klaas en Nanda ik was net iets te laat om jullie een fijne tijd toe te wensen maar zo te zien lijkt het goed een zwembad in de buurt het kan niet luxer.Hier lijkt het wel herfst gisteren getroffen met het bezoek van WA en M ik was nog op tv mocht zingen op een skutsje.Geniet ze groetjes van ons allemaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!